Όροι Χρήσης

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την παρούσα ιστοσελίδα. Η χρήση της ιστοσελίδας συνεπάγεται την αποδοχή των παρακάτω όρων. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης, παρακαλείσθε να μην χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα αυτή.

Ακυρώσεις - επιστροφές

1) Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας γίνεται στις παρακάτω περιπτώσεις :

- Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέσετε το 6946777033 ή 2610521320, καθώς επίσης και να στείλετε ένα email στο info@makozers.gr και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

- Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 6946777033 εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

  

2) Επιστροφές / Αλλαγές προϊόντων

Στην περίπτωση που o πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, χωρίς καμία επιβάρυνση επιστροφής μια φορά για κάθε παραγγελία του, με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή θα γίνει με την, συνεργαζόμενη με την  Makozers - Exclusive, Ελτά Courrier .

- Η δωρεάν επιστροφή δεν ισχύει για παραγγελίες εκτός Ελλάδας.

 Στην περίπτωση που o πελάτης επιθυμεί να αλλάξει κάποιο προϊόν πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς στο 6946777033 ή αποστέλλοντας email (να συμπεριλαμβάνεται ο κωδικός παραγγελίας) στο info@makozers.gr

Tο κόστος της νέας αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη με 3.5 ευρώ.

Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι : Καραισκάκη 8, Δεμένικα Πατρών, 26500 

- Απαραίτητη προϋπόθεση : Τα προϊόντα που θα επιστραφούν να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς.

Ευχαριστούμε πολύ
Makozers - Exclusive